Crvena zvezda

DOSADAŠNJI REZULTATI

Uz ogromno razumevanje čelnih ljudi Sportskog društva kao i naših prijatelja iz muškog kluba, u aprilu mesecu 2013. je registrovan Ženski Vaterpolo klub Crvena Zvezda. Na Skupštini Vaterpolo saveza Srbije septembra 2013. naš klub postaje punopravan član ove organizacije tako da je registrovanje igrača i prva takmičenje održano odmah nakon toga.

ŽVK Crvena Zvezda u prvoj godini postojanja izlazi na domaću scenu sa seniorskim i svim mlađim kategorijama. Oformljena je i školica plivanja, kao i školica vaterpola za devojčice uzrasta od 5 godina i starije. Od sezone 2013/2014 pa sve do danas ŽVK crvena Zvezda ima brojne trofeje u mlađim kategorijama i višestruki je osvajač duple krune sa seniorskim sastavom, do danas ukupno 4 duple krune.

Samo u 2017. godini osvojili smo:

  • Prvo mesto u Kupu Srbije i prvo mesto u Prvenstvu Srbije za seniorke,
  • Prvo mesto u Kupu Srbije i prvo mesto u Prvenstvu Srbije za mlađe takmičarske kategorije, devojke rođene 1998. i mlađe
  • Prvo mesto u Kupu Srbije i prvo mesto u Prvenstvu Srbije za mlađe takmičarske kategorije, devojčice rođene 2004. i mlađe.

2018. smo započeli osvajanjem Kupa srbije sa sastavom seniorki, kao i za generaciju 2005. i mlađe sa podmladkom Zvezde koji nastupa pod imenom VKD Taš2000, sada idemo dalje…